Loading...
Diensten2022-02-24T13:47:25+00:00

Blijven werken draagt vaak bij aan herstel, ook bij kanker.

Care in Company biedt advies en ondersteuning aan alle betrokken partijen binnen een organisatie.
We zijn er voor het management , de leidinggevende, voor de werknemer (zelf ziek of met een ernstig ziek gezinslid), de collega’s, maar ook voor de bedrijfsarts, casemanagers en HR professionals. Met voor elke doelgroep een eigen aanbod in workshops en advies. En uiteraard kunnen we met jou meedenken over op welke wijze we jouw organisatie kunnen helpen met vragen, door maatwerk afspraken te maken.

Veel programma’s richten zich op werkhervatting na de behandeling van kanker. Onze werkwijze kenmerkt zich door een preventieve aanpak: door goed voorbereid te zijn en de juiste kennis te hebben, lopen organisaties minder risico op onnodig (lang ) verzuim bij een ernstige diagnose als kanker Ervaringen tonen aan dat werknemers in veel gevallen kunnen blijven werken, al dan niet in een aangepaste vorm. Ze voelen zich er vaak juist beter bij, waardoor aan het werk blijven bij kan dragen aan hun herstel.

voor werkgevers
voor werknemers
voor collega’s
voor professionals

Workshops

We organiseren workshops waarin je leert om met kanker binnen jouw organisatie om te gaan. Met het certificaat ‘Caring Company’maak je het personeelsbeleid en het verzuimmanagement rondom kanker in jouw organisatie concreet en toetsbaar.

Workshop ‘Kanker en werk’
Krijg meer inzicht in de gevolgen van de diagnose kanker voor een werknemer, diens leidinggevende en collega’s.
Voor management, leidinggevenden, personeelsfunctionarissen en bedrijfsartsen.

Workshops en trainingen
team

Een medewerker krijgt de diagnose kanker…

Hoe ervaren de collega’s en leidinggevenden het proces van ziekte en herstel van hun collega…

Laatste nieuws

Studio Kijk op kanker

Kijk hier de opname terug van Studio Kijk op kanker. In deze aflevering spreekt Michel Daenen met Machteld de Bont en deelt zij haar kennis in de vorm van tips voor werkgevers en werknemers die te [...]

Alle nieuwsberichten
Ga naar de bovenkant