Workshops

Wilt u uw deskundigheid vergroten over werk en kanker?
Ziekteverzuim door kanker kan zoveel meer gevolgen hebben. Daarom organiseert Care in company workshops voor leidinggevenden, maar ook HR professionals en bedrijfsartsen. Inzicht in verzuimbegeleiding en goed werkgeverschap bij kanker zijn de belangrijkste doelen van de workshops. U kunt deze volgen met andere werkgevers.

We kunnen ook een In-company workshop op maat aanbieden voor uw organsatie.

Workshop ‘Kanker in uw organisatie’

In-company workshop

Wilt u met meerdere mensen uit uw organisatie deze workshop volgen? En wilt u extra aandacht voor de situatie binnen uw organisatie? Dan verzorgen wij graag een in-company workshop bij u op locatie.

De workshop ‘Kanker in uw organisatie” is bedoeld voor management, leidinggevenden, personeelsfunctionarissen en bedrijfsartsen. Er worden inzichten gegeven in de gevolgen van de diagnose kanker voor een werknemer, de leidinggevende en andere betrokkenen. Tevens biedt de workshop concrete handvatten om mee aan de slag te gaan.

De workshop kan in overleg met u worden samengesteld. Onderwerpen die veel aan de orde komen:

 • Feiten, cijfers en de actualiteit over kanker & werk
 • De ziekte kanker
 • De gevolgen van kanker voor werk
 • Blijven werken of ziekmelden
 • De Wet Verbetering Poortwachter
 • Communicatie
 • Re-integratie en duurzame inzetbaarheid
 • Rouw en afscheid nemen

Uitgangspunt is het verzuimmanagement van uw eigen organisatie. Daarom werken we het liefst aan de hand van uw casuïstiek. Een workshop duurt minimaal een dagdeel en de locatie is in overleg te bepalen. Uitgaande van uw vraag maken we een passend voorstel voor uw organisatie.

Neem voor overleg, een vraag of een op maat gemaakt voorstel contact op met Machteld de Bont, machteld@careincompany.nl of 033-4480730.

Workshop ‘Kanker & Werk’

De workshop ‘Kanker en werk’ is bedoeld voor management, leidinggevenden, personeelsfunctionarissen en bedrijfsartsen. Er wordt inzicht gegeven in de gevolgen van de diagnose kanker voor een werknemer, diens leidinggevende en collega’s. De workshop biedt concrete handvatten die direct toepasbaar zijn en vorm kunnen geven aan de inrichting van het verzuimmanagement bij kanker en werk. Een greep uit de onderwerpen die aan de orde komen:

 • De ziekte kanker
 • Blijven werken of ziekmelden
 • De Wet Verbetering Poortwachter
 • Communicatie
 • Re-integratie  en duurzame inzetbaarheid

Open inschrijving

Voor dit najaar staat er op donderdag 1 oktober een workshop gepland. Deze vindt plaats in een kleine groep geheel volgens de maatregelen van het RIVM.

Daarnaast worden de workshops ook online gegeven. Deze worden nog ingepland. Heeft u interesse in een online workshop (open inschrijving) of in company (exclusief voor uw organisatie)? Mail ons dan op info@careincompany.nl of bel: 033-4480730.

Locatie: het kantoor van Care in company, Koningin Wilhelminalaan 12 te Amersfoort
Accreditatie: 3 punten voor arbeidsdeskundigen bij NVvA
Kosten: € 245,- (exclusief BTW) inclusief lunch en documentatie

Meer informatie of direct aanmelden? Neem contact op via info@careincompany.nl.

Direct aanmelden

voor de workshop kanker en werk
  Telefoon:

  Kies workshop: stuur mij een bericht zodra nieuwe data bekend zijn.

  Met hoeveel personen komt u?:

  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen*:JaNee