De organisatie

Care in Company biedt ondersteuning op maat aan medewerkers met kanker, collega’s , leidinggevenden, HR adviseurs, maar ook bedrijfsartsen en casemanagers. Kennis over werk en kanker, processen en gesprekvormen, zorgzame en zakelijke aspecten van management ten tijden ban (dreigend)van verzuim: Care in Company deelt haar kennis en jarenlange ervaring, opgedaan in de dagelijkse praktijk bij veel organisaties graag met jou.  Continuïteit in jouw organisatie, ook na een diagnose als kanker, staat daarbij centraal.

Historie

Care in Company is opgericht in 2005 als onderdeel van Stichting Care for cancer. Deze stichting had als doel het welzijn van mensen met kanker te vergroten. Care in Company richtte zich op vragen rondom werk en kanker. Care for cancer-zorg bood supportive care thuis aan mensen na de diagnose door oncologieverpleegkundigen die als gids en coach vragen te beantwoorden, ontstaan door ziekte en behandelingen (care for cancer-zorg). Vanaf 2019 is Care for cancer-zorg onderdeel geworden van Allerzorg https://www.careforcancer.nl/module/home/.

Samenwerking

Care in Company werkt veel samen met organisaties en experts. Tevens is Care in Company betrokken bij verschillende initiatieven en netwerken rondom werk en kanker. Belangrijkste doelstelling van al deze samenwerkingen is de missie en stellige overtuiging dat kennis en informatie over werk en kanker een voorwaarde is voor goed werkgeverschap (en werknemerschap) bij de ziekte kanker.

Samenwerkingspartners

Het team

Het team van Care in Company bestaat uit adviseurs, coaches en trainers. Dagelijks stellen we onze kennis en ervaring beschikbaar op het vlak van verzuim, duurzame inzetbaarheid, organisatie-ontwikkeling en specifieke HR vraagstukken. Kennis over de ziekte kanker, de behandelingen, als ook de gevolgen en late effecten in relatie tot inzetbaarheid vormen de kern van ons werk.

Het team