Project Description

Career Boost na kanker

Voor werkenden na een life event

Care in Company heeft samen met Elffers Career Management (bureau voor coaching & loopbaanadvies) een groepsprogramma ontwikkeld over ‘leven en loopbaan na kanker’. De succesvolle loopbaanprogramma’s van Elffers en de kennis over werk & kanker van Care in Company vormen de basis voor dit programma voor mensen die na een life changing gebeurtenis merken dat ze iets missen. Maar wat?

Een life changing gebeurtenis zoals de ziekte en behandelingen voor kanker heeft een grote impact op je leven en ontwikkeling als persoon; veel mensen ervaren dat ze zich bewuster worden van datgene dat ècht belangrijk is voor ze. Prioriteiten kunnen veranderen. Je bent niet meer de persoon die je voorheen was. Dat heeft ook invloed op je werk en werkgeluk.

Veel mensen komen vroeg of laat op een punt, ook na een succesvolle terugkeer, dat hun werk ze minder voldoening geeft; je wilt iets doen met de ervaringen van je ziekteproces, een stap zetten maar je weet niet goed welke…

Career Boost na kanker is een groepsprogramma dat helpt bij het maken van keuzes voor je carrière. Gelijkgestemdheid binnen een groep is belangrijk; dat geldt onder andere voor opleidings- en werkniveau, maar zeker ook voor gedeelde ervaringen, zoals kanker. De impact van kanker op loopbaanontwikkeling is groot en het delen daarvan met ‘ ervaringsgenoten’ kan verhelderend werken.

Elffers is een landelijk werkend loopbaan en coachingsbureau met jarenlange ervaring in advies en begeleiding van mensen met loopbaanvragen. De door haar ontwikkelde Career  Boost programma’s kunnen zowel in groepsverband als individueel worden doorlopen.

Kijk voor meer informatie over Career Boost na kanker op  https://www.elffers.nl/diensten/groepsprogrammas/career-boost-na-kanker-open-groep

Download de Brochure ‘Career Boost na kanker’

Ook graag aan de slag met een toekomstplan en het hervinden van eigen kracht in het werk? Uitgaan van mogelijkheden en energiebronnen? Schrijf je dan in voor dit unieke programma en geef je carrière een boost!

Het programma:

Je neemt gedurende 5 weken in wekelijkse sessies van een halve dag de tijd en rust om stil te staan bij je loopbaan en om je volgende stappen concreet vorm te geven. Tijdens de sessies worden plenaire groepsgesprekken afgewisseld met gesprekken in tweetallen. Tussen de sessies in maak je opdrachten. Dit zorgt voor verdieping en nieuwe inzichten die beklijven.

Hierdoor ontstaat een beeld van jouw wensen voor de toekomst.

Het programma duurt per sessie 4 uur.

Sessie 1 | Introductie & kennismaken
Vanuit je huidige situatie bepaal je je doelen voor het programma. Je focust op je kwaliteiten en je energiebronnen.

Sessie 2 | terugkijken & voorkeuren
Terugkijkend naar je verleden krijg je meer input over jezelf. Ook bespreek je de betekenis van je MBTI-profiel voor je werkvoorkeuren.

Sessie 3 | waarden & ervaringen
Je verdiept je in je waarden en je ontdekt patronen in je leven.

Sessie 4 | kwaliteiten & toekomst
Je bespreekt wat de 360° feedback je oplevert. Je krijgt meer inzicht in jezelf en koppelt dit nu aan je werkervaring en competenties. Je denkt na over je ideale toekomst.

Sessie 5 | blauwdruk & pitch
Alles begint op zijn plek te vallen; je persoonlijke blauwdruk vult zich: hét overzicht waarop alle elementen samenkomen. De groep helpt je met richting kiezen. Je werkt aan je pitch. En aan je actieplan om je doelstellingen voor de komende tijd te bereiken.

In alle sessies staat het doorleven van een life changing event (zoals kanker) centraal; aandacht voor de impact van ziekte en behandelingen, late effecten, wetgeving, praktische ondersteuning en tips komen aan de orde, uitgaande van de behoefte en ervaringen van de iedere deelnemer.

Vorm: het programma wordt zowel online als fysiek (uitgaande van de op dat moment geldende coronamaatregelen), maar ook in een blended vorm aangeboden.

Data:
Deze Career Boost na kanker wordt nog gepland. Vul hiernaast het aanmeldformulier in en we houden je op de hoogte van de planning.

Kosten
De kosten voor het programma bedragen € 1.150,00 voor de online variant en € 1.350,00 op locatie  (vrijgesteld van BTW)
Dit is incl.MBTI-test en overig materiaal. Het programma wordt in de regel betaald door de werkgever. Indien je geen werkgever hebt of je bent ZZP’er, dan geldt een gereduceerd tarief. Neem in dat geval contact met ons op via info@careincompany.nl. of bel 033-4480730.

Vorm:
Dit programma wordt zowel online als fysiek (uitgaande van de op dat moment geldende coronamaatregelen), maar ook in een blended vorm aangeboden.

Meer informatie? Neem contact op via info@careincompany.nl.

Direct aanmelden?

    Programma Career Boost na kanker
    Telefoon:

    Kies workshop: Stuur mij een bericht zodra nieuwe data bekend zijn

    Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen*:JaNee